Doorgaan naar inhoud
Gratis verzending in NL op alle bestellingen boven €75
Gratis verzending NL boven €75

Betaling

Je kunt bij ons op meerdere manieren betalen.

 

Betaal logo's

 

iDEAL
Betalen met IDEAL is de makkelijkste manier van betalen. ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Bankiers rekeninghouders kunnen heel eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDEAL. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wenst te betalen. Selecteer jouw bank en vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw bankrekening afgeschreven en StickerXpress.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Jouw bestelling kan direct worden verwerkt en zo snel mogelijk naar je worden toegestuurd.

PayPal
PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in Nederland ruim 4 miljoen online aankopen betaald via PayPal. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is.

Bancontact
Onze Belgische klanten hebben ook de mogelijkheid om met Bancontact te betalen.